Obavještenja

blog-img
Poziv za pohađanje ljetnje škole u okviru Erasmus+ ReFLAME projekta

Poštovani studenti Univerziteta Donja Gorica,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da se prijavite za učešće u ljetnjoj školi engleskog  jezika struke iz oblasti Političkih nauka, diplomatije i međunarodnih odnosa. Riječ je o intenzivnom kursu koje se organizuje u okviru Erasmus+ projekta ReFLAME (Reforming Foreign Languages in Academia in Montenegro), a finansira ga Evropska komisija. Kurs će trajati deset dana uz rad u malim grupama, upotrebu savremenih nastavnih materijala, metoda i tehnika, što sve pruža odličnu mogućnost da usavršite engleski jezik pomenute struke. U okviru pomenutog projekta obezbijeđene su stipendije za polaznike koje pokrivaju sve troškove kursa, a po završetku svaki polaznik dobija sertifikat o pohađanju i mogućnost priznavanja ispita za studente koji jezik struke kao predmet slušaju na fakultetu na kome studiraju. Kako je broj mjesta ograničen, selekcija polaznika vršiće se na osnovu principa ko se prvi prijavi.

Pozivamo vas da se do 30. juna 2021. godine prijavite za kurs jezika struke iz oblasti:

                        

Političkih nauka, diplomatije i međunarodnih odnosa.

 

Prijave slati na email: ff@udg.edu.me

Kurs će biti organizovan na Univerzitetu Donja Gorica sredinom jula, a polaznici će naknadno biti obaviješteni o tačnom datumu. Dodatne informacije o ponuđenom kursu naći ćete na web stranici Erasmus+ ReFLAME projekta:   https://www.reflame.ucg.ac.me/SUMMER-SCHOOL.html

Poznavanje jezika struke neizostavna je potreba koju nameće savremeno društvo, akademski život i studije, te sve kompetitivnije tržište rada. Nadamo se da ćete prepoznati svoj interes u pohađanju ovog kursa i iskoristiti ovu izvanrednu mogućnost.

Srdačno,

Erasmus+ ReFLAME tim

Filološki fakultet

Univerzitet Donja Gorica